Veerman baalt en legt vinger op zere plek: 'Het is een repeterend verhaal'

Veerman baalt en legt vinger op zere plek: 'Het is een repeterend verhaal'

23-08-2023 06:46
88

Joey Veerman is niet tevreden met het 2-2 gelijkspel van PSV tegen Rangers FC. De middenvelder benoemt het pijnpunt in de ploeg van Peter Bosz en hoopt op beterschap in de return.

PSV kwam op Ibrox twee keer op achterstand. De Eindhovenaren toonden veerkracht en kwamen net zo vaak terug in de wedstrijd. "We hebben negentig minuten de bal gehad...", bromt Veerman tegenover RTL. "We komen iedere keer tot mogelijkheden, maar niet tot kansen. Het is een repeterend verhaal dat we een mannetje te kort komen in de zestien."

"We hebben heel veel spelers die graag de bal willen hebben, waardoor er te weinig diepgang is. Daar moeten we aan werken", aldus Veerman, die het gevoel heeft dat Rangers te verslaan is in Eindhoven. "Volgens mij hebben wij alleen maar de bal gehad. Als wij iets zorgvuldiger met de mogelijkheden omgaan, liggen daar alle kansen."

Sergiño Dest stond een dag na zijn presentatie bij PSV al in de basis. "Een goede speler, ik ben blij dat hij er is", stelt Veerman. "Vandaag speelde hij als linksback. Op rechts heeft hij denk ik nog meer die versnelling langs de zijlijn."