'Bayern stelt shortlist op: Geertruida een van de drie mogelijke Pavard-opvolgers'

'Bayern stelt shortlist op: Geertruida een van de drie mogelijke Pavard-opvolgers'

23-08-2023 09:31
58

Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida staat serieus op de nominatie om naar Bayern München te verkassen. Der Rekordmeister heeft drie mogelijke opvolgers van de naar Internazionale vertrekkende Benjamin Pavard op het oog.

Pavard is dicht bij een vertrek naar Inter. Bayern is bereid hem voor dertig miljoen euro exclusief bonussen te laten vertrekken op het moment dat er een vervanger is gevonden. Intern zijn er gesprekken geweest over Armel Bella-Kotchap (Southampton), Lukas Klostermann (RB Leipzig) en Geertruida, meldt Fabrizio Romano in een Q & A. Eén van allen moet voor het einde van de transferperiode naar Zuid-Duitsland komen.

Naar verluidt heeft Bayern al met de entourage van alle drie de spelers gesproken. De Duits landskampioen neemt zorgvuldig de tijd om te overwegen welke speler het best in het profiel past. Als het besluit is gevallen, zullen de onderhandelingen met Feyenoord, Southampton of Leipzig gestart worden. Op dat moment krijgt Pavard groen licht om een medische keuring bij Inter te ondergaan.

Geertruida was eerder deze zomer al dicht bij een transfer naar de Bundesliga. Leipzig was bereid diep in de buidel te tasten voor de Oranje-international. Feyenoord vroeg echter 36 miljoen euro en dat bedrag was Die Roten Bullen te gortig. Het is nog onduidelijk of Bayern een dergelijk bedrag wel op tafel wil leggen.