Klopp weet het zeker: 'Hij is speler van Liverpool en er speelt helemaal niets'

Klopp weet het zeker: 'Hij is speler van Liverpool en er speelt helemaal niets'

25-08-2023 11:53 Laatste update: 22:01
30

Jürgen Klopp weet dat Liverpool geen bod heeft gekregen voor Mohamed Salah. Dat vertelt de coach van de Premier League-topclub op de persconferentie van vrijdag voorafgaand aan het uitduel met Newcastle United.

"Vanuit mijn perspectief valt er nergens over te praten", begint Klopp. "We hebben geen bod gekregen voor hem. Salah is speler van Liverpool en er speelt helemaal niets. Als de vraag is of er clubs een bod hebben gedaan op hem, is het antwoord nee."

Wedden

Meer odds

Salah staat in de serieuze belangstelling van het Saudi-Arabische Al Ittihad, echter willen The Reds niet nóg een van hun spelers zien vertrekken naar het Midden-Oosten. Zo verlieten eerder Jordan Henderson en Fabinho Anfield Liverpool voor een nieuw avonuur in de zandbak.

Salah ziet zelf een overstap naar Al Ittihad wel zetten. Duidelijk is dat de Egyptenaar een astronomisch salaris op kan strijken in Saudi-Arabië. Liverpool is alleen niet van plan om hem te laten gaan, zo meldden Engelse media eerder. De 31-jarige linkspoot ligt momenteel nog drie jaar vast bij de Engelse topclub.