Atalanta wijst groot miljoenenbod op Koopmeiners af: Nederlander moet blijven

Atalanta wijst groot miljoenenbod op Koopmeiners af: Nederlander moet blijven

25-08-2023 16:55 Laatste update: 16:57
44
Author profile picture

Nordin 't Hart

Napoli heeft een bod van 45 miljoen euro uitgebracht op Teun Koopmeiners, maar voorlopig blijft de controleur gewoon speler van Atalanta Bergamo. Dat bevestigen bronnen aan VoetbalPrimeur. Koopmeiners mag namelijk niet vertrekken van La Dea.

Het is geen geheim dat Koopmeiners in beeld is bij Napoli. Italiaanse meldden recent dat de Scudetto-winnaar 45 miljoen heeft geboden op de Oranje-international, maar dat Atalanta die bieding naar de prullenbak heeft verwezen. Bronnen bevestigen dat nieuws nu aan VoetbalPrimeur.

Koopmeiners wordt door Atalanta gezien als een sleutelspeler, waardoor de club deze zomer beslist niet mee wil werken aan een transfer. De controleur kon ook rekenen op interesse uit Engeland en Spanje, maar hij blijft dus voorlopig op zijn post. In Bergamo ligt Koopmeiners nog twee jaar vast, met de optie voor nog een seizoen.

Twee jaar geleden nam Atalanta de linkspoot voor veertien miljoen euro over van AZ. Vooral in het afgelopen seizoen heeft Koopmeiners flink veel indruk gemaakt in de Serie A. Hij groeide uit tot een steunpilaar en was in de afgelopen Serie A-jaargang goed voor tien goals en vier assists.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: