'PSV loopt polonaise bij verkoop Sangaré, Feyenoorder wordt verrassing dit jaar'

'PSV loopt polonaise bij verkoop Sangaré, Feyenoorder wordt verrassing dit jaar'

29-08-2023 07:56
121

Wesley Sneijder denkt dat PSV nog altijd vurig hoopt op een transfer van Ibrahim Sangaré. De analist ziet dat de Ivoriaan nieuwe aankopen op de bank houdt en denkt dat de Eindhovenaren hem graag voor de clausule willen verkopen. Bij Feyenoord ziet Sneijder daarentegen dé grote verrassing van dit seizoen lopen.

"Hij is nog niet weg voor die 37,5 miljoen euro. Ik denk dat ze in Eindhoven de polonaise gaan lopen als ze hem voor dat bedrag kunnen verkopen", vertelt Sneijder over Sangaré bij Veronica Offside. Ook Wim Kieft denkt dat PSV de Ivoriaanse middenvelder graag nog wil slijten. "Daarom zit Jerdy Schouten natuurlijk op de bank. Omdat Sangaré zichzelf nog in de picture moet spelen."

"Ik ben heel erg onder de indruk van Quinten Timber", vertelt een enthousiaste Sneijder. "Ik vond hem de hele wedstrijd gedreven tegen Almere. In blessuretijd loopt hij nog even door op die rebound ook. Ik denk dat Timber de grote verrassing gaat worden bij Feyenoord. Hij heeft ook heel veel aan die concurrentie die ze daar hebben gecreëerd." Ruud Gullit en Rafael van der Vaart spraken eerder ook al vol lof over de middenvelder.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: