'PSV ontvangt bod van 35 miljoen op Sangaré, controleur nog niet zeker van exit'

'PSV ontvangt bod van 35 miljoen op Sangaré, controleur nog niet zeker van exit'

31-08-2023 06:49 Laatste update: 09:39
127

PSV heeft een serieus bod op Ibrahim Sangaré ontvangen, zo meldt het Eindhovens Dagblad na de Champions League-kwalificatie van de Eindhovenaren. Nottingham Forest is bereid om 35 miljoen euro te betalen, wat heel dicht bij de clausule van Sangaré komt. De Ivoriaan is echter nog niet zeker van een transfer.

Het is al een tijdje bekend dat Sangaré op de radar staat van Nottingham Forest. Nu pakt de Premier League-ploeg ook door, met een bod van 35 miljoen. Dat terwijl Sangaré een afkoopclausule van 37.5 miljoen euro in zijn contract heeft staan. Dat lijkt een overbrugbaar gat en PSV is bereid om Sangaré te laten gaan.

Met de transfersom die de club kan ontvangen voor de controleur, kunnen Hirving Lozano en een centrale verdediger binnengehaald worden. Ook wordt Aster Vranckx al enige tijd genoemd als de eventuele opvolger van Sangaré. De Ivoriaan is zelf echter nog in dubio over een transfer naar Forest. Hij vraagt zich af of dit de juiste stap in zijn loopbaan is en ziet dat PSV in een goede serie zit. Sangaré denkt de komende uren over na over zijn toekomst.

Veel tijd hebben Sangaré en PSV echter niet: de transferwindow sluit al over minder dan 48 uur. De verwachting is dat er in die uren nog het nodige gaat gebeuren bij PSV, dat Champions League-voetbal woensdag veiligstelde.