'Hazard na mislukt half jaar bij PSV dicht bij terugkeer naar zijn geboorteland'

'Hazard na mislukt half jaar bij PSV dicht bij terugkeer naar zijn geboorteland'

06-09-2023 14:49 Laatste update: 07-09-2023 14:10
49

Thorgan Hazard is dichtbij een overstap naar RSC Anderlecht. Dat meldt onder andere Het Laatste Nieuws. De aanvaller die vorig jaar geen potten wist te breken bij PSV kan daarmee dus terugkeren naar zijn geboorteland.

In België sluit woensdag de transferwindow en Anderlecht stelde daarom een ultimatum. Hazard moest voor 16:00 uur een beslissing maken of hij naar de Belgische club wilde en inmiddels lijkt het er dus op dat hij de overstap gaat maken. Bij Anderlecht ligt een vierjarig contract klaar voor de aanvaller die overbodig is bij Borussia Dortmund. Er is ook nog altijd interesse van Turkse clubs, maar die lijken achter het net te vissen.

Afgelopen winter werd Hazard op de laatste dag van de winterse transferwindow gehuurd door PSV. De Belg begon ijzersterk met een cruciale goal tegen Feyenoord, maar daarna zwakten zijn prestaties af. Mede door blessures kwam de linksbuiten in slechts dertien wedstrijden binnen het veld. PSV besloot de Belg dan ook niet definitief over te nemen van Dortmund.