Antony van regen in drup: nog twee vrouwen delen details over gewelddadig gedrag

Antony van regen in drup: nog twee vrouwen delen details over gewelddadig gedrag

08-09-2023 09:36
166

Het gaat er slechter en slechter uitzien voor de toekomst van Antony. The Telegraph meldt dat de aanvaller naast de beschuldigingen van zijn ex-vriendin, nu ook door twee Braziliaanse vrouwen wordt beticht van gewelddadig gedrag. De politie in Sao Paulo onderzoekt ook deze aantijgingen.

Een rechtenstudent genaamd Rayssa de Freitas heeft aangegeven dat ze door Antony is aangevallen, toen ze samen met een vriendin in de auto van de voetballer een nachtclub in Sao Paulo verliet vorig jaar mei. De 33-jarige Ingrid Lana gaf in een interview met het Braziliaanse Record TV aan dat Antony gewelddadig tegen haar was in oktober. De aanvaller van Manchester United zou haar hebben geslagen toen ze weigerde seks met hem te hebben.

Deze aantijgingen komen nog bovenop de beschuldigingen van zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin. De Braziliaanse DJ en influencer zou door Antony zijn bedreigd en geslagen tijdens hun relatie in Manchester. Inmiddels doet ook de politie in Engeland hier onderzoek naar. Antony is door Brazilië buiten de selectie gelaten vanwege de onderzoeken naar zijn gedrag. Manchester United reageerde in een kort statement op de aantijgingen en besloot verder niets te zeggen.