Osimhen beëindigt vermeende TikTok-ruzie met Napoli: 'Niets zal tussen ons komen'

Osimhen beëindigt vermeende TikTok-ruzie met Napoli: 'Niets zal tussen ons komen'

01-10-2023 17:33
6

Victor Osimhen heeft voor het eerst van zich laten horen na het opmerkelijke filmpje dat zijn club Napoli eerder op TikTok plaatste. In het filmpje werd de Nigeriaanse topspits, wiens zaakwaarnemer verbolgen reageerde, enigszins belachelijk gemaakt. 

Het filmpje, waarin Osimhen met een hoge piepstem om een strafschop vraagt (die hij later zou missen), werd uiteindelijk verwijderd door Napoli. Het kwaad was echter al geschied. Een ruzie tussen club en speler leek even aanstaande, maar Osimhen laat nu in een statement weten dat hij niet zomaar vertrekt. 'Toen ik 2020 naar Napels kwam, was dat een geweldig besluit. De mensen hebben me zoveel liefde en vriendelijkheid gegeven. Ik zal ervoor zorgen dat er niemand tussen ons zal komen. De passie van het volk zal altijd mijn hart en ziel in vuur zetten', zo is te lezen in zijn bericht op Instagram. 

'De aantijgingen tegenover de mensen van Napels zijn niet waar', vervolgt de centrumaanvaller van Napoli. 'Ik heb veel Napolitaanse vrienden, die nu deel van mijn familie zijn. Ik waardeer het wel dat Nigerianen en anderen hun zorgen uiten', waarmee hij doelt op de rel die ontstond na het filmpje. 'Ik ben hen voor altijd dankbaar. FORZA NAPOLI', besluit Osimhen, die zaterdag nog trefzeker was in de 0-4 uitzege op Lecce.