Koopmeiners lijkt toptransfer te kunnen vergeten: 'Hij is een geweldige prof'

Koopmeiners lijkt toptransfer te kunnen vergeten: 'Hij is een geweldige prof'

02-10-2023 11:22
23

Als het aan Atalanta Bergamo ligt, gaat een transfer van Teun Koopmeiners er op korte termijn niet komen. De Nederlandse middenvelder werd gelinkt aan onder andere Juventus, maar voorzitter Luca Percassi is niet van plan om hem te verkopen.

In gesprek met DAZN is Percassi duidelijk over de toekomst van Koopmeiners. "Wij hebben geen enkele intentie om Koopmeiners te verkopen. Hij belichaamt de Atalanta-spirit: hij geeft elke week honderd procent, is een geweldige prof en heeft indrukwekkende voetballende kwaliteiten." De 25-jarige middenvelder is alweer een tijdje actief bij de Italiaanse ploeg en maakt daar indruk op onder andere Juventus.

Atalanta speelde zondag een belangrijk duel in de Serie A tegen Juventus. De ploeg van Koopmeiners staat op dit moment vijfde in de Italiaanse competitie. De Oude Dame staat daar een plekje boven. Koopmeiners werd in de zomer van 2021 door Atalanta overgenomen van AZ voor veertien miljoen euro. Hij heeft nog een contract tot de zomer van 2025, met een optie voor nog een extra jaar.

Ajax-verlosser op komst & Feyenoord-parel in trek! Bekijk #DoneDeal nu: