Feyenoord móét ook Vitesse verslaan om zicht te houden op het ongenaakbare PSV

Feyenoord móét ook Vitesse verslaan om zicht te houden op het ongenaakbare PSV

21-10-2023 18:00 Laatste update: 17:59

De interlandperiode zit erop en dat betekent dat de Eredivisie weer van start gaat. In De Kuip is het Feyenoord dat Vitesse zaterdag al ontvangt. Bookmaker Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers rondom deze wedstrijd in het leven geroepen: pak nu 50x je inzet wanneer Feyenoord wint!

Feyenoord thuis in de Eredivisie

Op het kleine slippertje met de incomplete selectie en de rode kaart tegen Fortuna Sittard na won Feyenoord dit seizoen al zijn thuiswedstrijden in de Eredivisie. Almere City (6-1), sc Heerenveen (6-1) en Go Ahead Eagles (3-1) werden vakkundig aan de zegekar gebonden. Om zicht te blijven houden op concurrent PSV zal datzelfde moeten gebeuren met Vitesse.

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet via een van de links in dit artikel. Registreer je voor een nieuw account. Na de verificatie doe je een storting bij Unibet. Ga vervolgens naar Feyenoord - Vitesse en zet in op 'Reguliere speeltijd: Feyenoord', zoals in het screenshot hieronder is aangegeven. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders werkt de boost niet!

De boost is beschikbaar voor alle spelers van 24 jaar en ouder. De maximale inleg bedraagt €1, waarmee je in totaal maximaal €50 kan pakken! Wint Feyenoord van Vitesse, de nummer elf van de Eredivisie? Dan pak je 50x je inleg! Wordt er gelijkgespeeld of zelfs verloren in Rotterdam? Dan verlies je maximaal €1. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.