Perez zou PSV-duo ook niet oproepen bij Oranje: 'Individueel niet goed genoeg'

Perez zou PSV-duo ook niet oproepen bij Oranje: 'Individueel niet goed genoeg'

13-11-2023 08:29 Laatste update: 09:29
51

Kenneth Perez kan er wel inkomen dat Jordan Teze en Guus Til niet zijn opgeroepen voor het Nederlands elftal. De PSV'ers worden vanwege hun prestaties de laatste weken regelmatig genoemd bij Oranje, maar de analist vindt het duo 'individueel niet goed genoeg'.

"Individueel zijn die niet goed genoeg voor Oranje", vertelt Perez bij Dit Was Het Weekend van ESPN. "PSV is oppermachtig in Nederland. Dan zou je kunnen zeggen: alle Nederlanders moet je uitnodigen. Maar het betekent niet dat PSV individueel gezien de beste spelers heeft. En je moet juist individueel de beste spelers hebben voor het Nederlands elftal. En niet wie lekker voetbalt bij zijn team."

Wedden

Meer odds

Jorrel Hato was afgelopen vrijdag de meest verrassende naam in de selectie van Oranje en Teze en Til werden dus niet meegenomen door de bondscoach. Laatstgenoemde hield zijn kaken dan ook stijf op elkaar als hem zondag wordt gevraagd naar zijn eventuele kansen voor Oranje. "Dat bepaal ik natuurlijk niet, dus ik ga hier dan ook niets over zeggen. Is aan de bondscoach."