Al Hilal ziet 'verleidelijk' bod afgewezen worden: 'Het was echt heel veel geld'

Al Hilal ziet 'verleidelijk' bod afgewezen worden: 'Het was echt heel veel geld'

13-11-2023 17:09
6

Het scheelde weinig, of Victor Osimhen was afgelopen zomer naar Al Hilal verkast. Uiteindelijk besloot de spits toch bij SSC Napoli te blijven, ondanks het miljoenenbod uit het Midden-Oosten.

In The Obi One Podcast, die gemaakt wordt door oud-voetballer John Obi Mikel, vertelt Osimhen over zijn 'enorme beslissing' afgelopen augustus. "Hoe vaker ik nee zei, hoe meer geld ze boden", aldus de Nigeriaanse aanvaller. Het was totaal niet zijn bedoeling om in de zomer een transfer te maken. "Maar toen dit enorme aanbod kwam van de Saoedische club Al-Hilal was het verleidelijk. Het was echt heel veel geld. Dat liet me denken."

Osimhen besloot alsnog om bij Napoli te blijven. "Voor mijn carrière was dat de beste beslissing. Natuurlijk voetbal je ook voor het geld, maar er is zoveel meer dat belangrijk is."

Dit seizoen heeft Osimhen zes keer gescoord uit acht wedstrijden in de Serie A. Hij geeft aan nog steeds veel te leren van zijn voorbeeld Didier Drogba. "Zijn oog voor het doel en killersinstinct in het strafschopgebied is ongelooflijk. Geloof me, ik kijk nog steeds veel Drogba-compilaties."