Geruchtenmolen draait weer: Van de Beek koopt miljoenenappartement in Amsterdam

Geruchtenmolen draait weer: Van de Beek koopt miljoenenappartement in Amsterdam

16-11-2023 14:03 Laatste update: 16:24
95

Donny van de Beek heeft een nieuw appartement gekocht in Amsterdam. Dat meldt de site Bekende Buren. De Nederlandse middenvelder zou graag weg willen bij Manchester United en met de aanschaf van het nieuwe appartement, steken de geruchten over een terugkeer bij Ajax weer de kop op.

Of het appartement daadwerkelijk gekocht is voor een rentree bij Ajax is nog niet bekend, maar mogelijk sorteert hij wel voor op een terugkeer naar Nederland. De middenvelder speelde dit seizoen slechts 21 minuten in het eerste van Manchester United en gaf eerder al aan dat hij in de winterstop graag weg wil. Afgelopen zomer waren clubs als FC Lorient en Real Sociedad in de markt, maar toen kwam het niet van een transfer.

Van de Beek zou het appartement voor 1.59 miljoen euro hebben gekocht en deed dat zonder hypotheek. Het is naast zijn eerste huis in Nijkerkerveen de tweede woning van de middenvelder in Nederland. Ook krijgt Van de Beek binnenkort zijn tweede kind met zijn partner Estelle Bergkamp. Of Ajax interesse heeft in een terugkeer van Van de Beek deze winter, is onbekend.