'Feyenoord krijgt slecht nieuws: basisklant van duel met AZ moet scan ondergaan'

'Feyenoord krijgt slecht nieuws: basisklant van duel met AZ moet scan ondergaan'

16-11-2023 22:50 Laatste update: 22:58
47

Alireza Jahanbakhsh is donderdag geblesseerd geraakt tijdens een interland van Iran. De aanvaller van Feyenoord moet naar eigen zeggen een scan ondergaan om te kijken wat de ernst van de blessure is, meldt 1908. Hoe heftig Jahanbakhsh eraan toe is, blijft voor nu dus nog onbekend.

Jahanbakhsh speelde met Iran een WK-kwalificatieduel tegen Hong Kong, toen hij in de 75e minuut geblesseerd naar de kant moest. Vanuit de aanvaller zou er naar Feyenoord zijn gecommuniceerd, dat hij een scan moet ondergaan. Het is niet bekend of hij dat bij de Iraanse ploeg of bij Feyenoord zal doen. Jahanbakhsh begon in de laatste competitiewedstrijd van de Rotterdammers tegen AZ nog vanaf de aftrap.

De kans bestaat dat Jahanbakhsh de tweede speler is die Feyenoord met een blessure terug krijgt van de interlandbreak. Ook Lutsharel Geertruida raakte bij Oranje licht geblesseerd, al lijkt die kwetsuur nog niet zo ernstig. De verdediger blijft bij het Nederlands elftal om zijn blessure 'nog even aan te kijken'. Oranje speelt zaterdag pas de eerste interland tegen de Ieren.