Kieft kan lach niet bedwingen na interview met AZ-captain: 'Nou, mooi niet'

Kieft kan lach niet bedwingen na interview met AZ-captain: 'Nou, mooi niet'

01-12-2023 09:22
25

Bruno Martins Indi is erg blij met de overwinning van AZ op Zrinjski Mostar. De aanvoerder van AZ zag bij vlagen goed voetbal en zag dat zijn ploeg geleerd had van het verlies in Bosnië. Wim Kieft kon als analist zijn lach niet inhouden bij de antwoorden van de verdediger.

"Wij willen altijd goed voetbal spelen", vertelt Martins Indi bij Veronica. "Dat is ons uitgangspunt. Bij vlagen hebben we dat vandaag zeker wel laten zien. Het was niet altijd oogstrelend, maar we hebben goede aanvallen laten zien. Vooral in de eerste helft kwam jammer genoeg die laatste pass niet vaak aan. Dat duel in Bosnië was echt een momentopname, waarin we niet goed verdedigden."

Wim Kieft kan uiteindelijk zijn lach niet bedwingen als Martins Indi nog eens wordt gevraagd naar de wedstrijd in Bosnië. "Gelukkig hebben we ervan geleerd en vandaag hebben we wel gewonnen. Dat is uiteindelijk belangrijk. Nu naar huis rijden en dan ga ik Aston Villa - Legia zien." Kieft is het niet zo eens met de uitspraken over de wedstrijd in Bosnië. "Nou, mooi niet", lacht de analist na het interview met Martins Indi.