ADO vertrouwt weer op hattrickheld en goals bij Dordrecht: check het KKD-rijtje!

ADO vertrouwt weer op hattrickheld en goals bij Dordrecht: check het KKD-rijtje!

01-12-2023 16:00

ADVERTORIAL - Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe speelronde in de Keuken Kampioen Divisie. Onder meer Willem II, FC Dordrecht en ADO Den Haag komen in actie. Blik vooruit met Unibet en speel de weddenschappen los of in een combinatie!

Willem II - FC Emmen: beide teams scoren en Willem II wint de wedstrijd (3.85)

Met Willem II tegen FC Emmen staat er een topper in de KKD op het programma. De koploper ontvangt de huidige nummer vier van de competitie en het belooft een waar spektakel te worden. De Tilburgers wonnen de laatste drie wedstrijden én kregen daarin een doelpunt tegen. Eenzelfde scenario tegen Emmen is niet uitgesloten. Unibet heeft een odd van 3.85 voor wanneer Willem II wint en beide teams tot scoren komen.

FC Dordrecht - Roda JC: beide teams scoren (1.43)

Met FC Dordrecht tegen Roda JC staat er nog een wedstrijd op het programma waarin wel eens veel goals zouden kunnen vallen. De Schapenkoppen hebben vijf bijzondere wedstrijden op rij afgewerkt tegen FC Den Bosch (5-1 winst), FC Lisse (1-3 winst), FC Groningen (2-2), Jong PSV (1-4) en ADO Den Haag (2-2). In al deze wedstrijden scoorde Dordrecht én kreeg het ook minimaal één goal tegen. Unibet geeft je 1.43 voor wanneer beide teams vanavond scoren.

Helmond Sport - ADO Den Haag: Jort van de Sande scoort (2.50)

Met Helmond Sport tegen ADO Den Haag treffen vanavond twee clubs elkaar met een speler die meedoet om de topscorerstitel in de KKD. Namens de Brabanders is Martijn Kaars op weg om de titel te pakken en namens de Hagenaren doet Henk Veerman een gooi naar die titel. Toch is er nu net één andere man die in een stevige vorm verkeert.

Jort van der Sande was afgelopen maandag goed voor een hattrick bij ADO Den Haag - Jong FC Utrecht. De zomeraankoop van ADO maakte afgelopen jaar al furore bij NAC en komt nu ook op gang in Den Haag. Eén goal van Van der Sande levert je 2.60 op bij Unibet.

De combo

Wint Willem II met een tegengoal van FC Emmen, scoren FC Dordrecht en Roda JC allebei en komt Jort van der Sande tot scoren namens ADO Den Haag tegen Helmond Sport? Dan heeft Unibet daar een gecombineerde quotering van 14.31 voor staan!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.