'PSV krijgt concurrentie van Feyenoord, dat ook denkt aan Crystal Palace-stopper'

'PSV krijgt concurrentie van Feyenoord, dat ook denkt aan Crystal Palace-stopper'

01-12-2023 16:25 Laatste update: 16:31
66

Na PSV overweegt ook Feyenoord om Chris Richards in de winterse transferperiode naar De Kuip te halen. De Rotterdammers kijken net als hun Eindhovense concurrent naar een versterking voor de achterhoede, waarbij ze nu ook zijn uitgekomen bij de stopper van Crystal Palace.

Dat meldt 1908 vrijdag, twee dagen voordat Feyenoord en PSV tegenover elkaar staan in De Kuip. De Rotterdammers hebben al 'wat toenadering' gezocht tot de entourage van Richards, zo klinkt het. Het is echter nog niet volledig zeker dat Feyenoord ook door zal pakken, als de winterse transferperiode op 2 januari opent.

Bij Crystal Palace is Richards geen vaste waarde, maar heeft hij wel een contract dat nog 3,5 jaar doorloopt. Daardoor wordt een verhuur met optie tot koop genoemd als logische optie voor Feyenoord. Richards is daarnaast dus ook in beeld bij PSV. Het is geen geheim dat de Eindhovenaren op zoek zijn naar een nieuwe centrale verdediger. Het lijkt er echter op dat de interesse van PSV ook nog geen concrete vormen heeft aangenomen.

Richards is inmiddels anderhalf jaar speler van Crystal Palace, dat hem op heeft gepikt bij Bayern München. De Premier League-club betaalde tien miljoen euro voor de 23-jarige Amerikaan. Toch mocht Richards dit seizoen tot dusver maar één keer aan de aftrap verschijnen bij een competitiewedstrijd van Palace.

Bekijk de nieuwste #DoneDeal, met Melvin Platje over de chaos in Volendam, transfertargets van PSV, géén Hakim Ziyech bij Ajax en leven als een god in Indonesië hieronder, of luister de podcast via Spotify!