Atlético heeft weinig moeite met Lazio en eindigt als winnaar in Feyenoord-groep

Atlético heeft weinig moeite met Lazio en eindigt als winnaar in Feyenoord-groep

13-12-2023 23:00
10

Atlético Madrid heeft zich woensdagavond gekroond tot winnaar van groep E, de groep waarin ook Feyenoord verkeert. De Spanjaarden waren in eigen huis te sterk voor SS Lazio, dat als tweede eindigt. 

Atlético en Lazio waren al geplaatst voor de knock-outfase, en dus ging het ‘slechts’ om de groepswinst. Zonder Memphis Depay, maar (uiteraard) met Antoine Griezmann in de basis ging de formatie van trainer Diego Simeone uitstekend van start. Griezmann had slechts zes minuten nodig om te scoren. De Fransman, die het Feyenoord zo lastig maakte, werkte binnen na een fraaie aanval. 

Wedden

Meer odds

Na rust slaagde Atlético, dat weinig te duchten had van Lazio, erin om de score te verdubbelen. Invaller Memphis, die Griezmann verving, legde bal terug op Samuel Lino, die vervolgens op schitterende wijze de 2-0 maakte. 

Zijn treffer bleek na negentig (en nog wat) minuten het laatste wapenfeit van de avond. Door de zege eindigt Atlético als eerste in de groep. Simeone en co. wonnen vier van de zes wedstrijden, en speelden er twee gelijk. Lazio eindigt als tweede, met vier punten meer dan Feyenoord.