Wieffer spreekt van 'schandalig' Feyenoord: Het is klote, zo win je nooit iets

Wieffer spreekt van 'schandalig' Feyenoord: "Het is klote, zo win je nooit iets"

13-12-2023 23:49
47

Mats Wieffer neemt geen blad voor de mond na de nederlaag van Feyenoord op bezoek bij Celtic. Volgens de middenvelder kan de ploeg het zichzelf aanrekenen dat het in de blessuretijd alsnog mis ging. 

Wieffer spreekt na het duel met Ziggo Sport en laat duidelijk weten gefrustreerd te zijn. "Op de eerste twintig minuten na denk ik dat wij het aardig onder controle hadden en heel veel kansen creërden, vooral in de tweede helft. Dat hij dan wéér op het laatst uit een standaardsituatie valt... ik weet niet hoeveel we er tegen hebben gekregen in de Champions League, maar dat kan niet. Het is schandalig."

Wedden

Meer odds

De middenvelder zag zijn ploeg wéér onderuit gaan door standaardsituaties. "We krijgen alleen standaardsituaties tegen qua goals en dat is heel slecht, dat kan je trainen. We kunnen wel zeggen dat we leuk hebben gevoetbald, maar als dit altijd gebeurt dan win je nooit wat. Het overschaduwt hoe we spelen en dan lijkt het weer klote, klote, klote. Het is een penalty en een vrije trap die erin gaat. Zo ga je nooit wat winnen, ook niet in de competitie."

De speler weet niet precies waar het aan scheelt. "We hebben dat gretige niet, wat je wel bij Italiaanse en Spaanse ploegen ziet. Uiteindelijk is het ook kwaliteit dat je mist. Het is echt gewoon klote, ik moet het weer zeggen. Er stond wel wat op het spel, het zijn ook wedstrijden om je te laten zien. Je krijgt veel kansen, daar koop je niks voor."