Regen blijft voetballerij teisteren: ook eerste KKD-duel officieel afgelast

Regen blijft voetballerij teisteren: ook eerste KKD-duel officieel afgelast

22-12-2023 18:50 Laatste update: 18:53
14

Na de wedstrijd van PSV en FC Twente donderdagavond blijft de regen de voetballerij teisteren. Het duel van het team van Peter Bosz werd al officieel afgelast, maar nu hoeft ook Jong PSV niet meer te spelen. Het duel met De Graafschap is ook van de baan.

'Door de overvloedige regenval in de laatste uren is het veld onbespeelbaar geworden en is het laatste thuisduel van 2023 van vanavond met Jong PSV afgelast', luidt de uitleg van de Superboeren via de officiële kanalen. Een datum voor het uitspelen van de wedstrijd is nog niet bekend. Andere wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie, zoals de Brabantse derby tussen NAC en Willem II, gaan nog wel gewoon door.

Wedden

Meer odds

Het duel tussen PSV en FC Twente werd donderdagavond ook al afgelast. In het Philips stadion was het veld, ondanks een aantal keer proberen, toch onbespeelbaar door de hevige regenval van de laatste dagen. Ook De Graafschap stuurt nog een foto mee van het veld en dat ziet er inderdaad uit alsof een fatsoenlijke wedstrijd spelen niet mogelijk is.