'Mbappé hakt knoop door over toekomst, Paris Saint-Germain houdt vol'

'Mbappé hakt knoop door over toekomst, Paris Saint-Germain houdt vol'

25-12-2023 13:17 Laatste update: 13:43
18

Kylian Mbappé wil in de winter bij Paris Saint-Germain blijven. Dit ondanks het contract van de Fransman, dat in juni 2024 ten einde loopt, zo meldt L'Équipe.

Mbappé wordt gelinkt aan een vertrek uit de Franse hoofdstad, maar lijkt er niet voor te opteren om in januari weg te gaan. De toekomst op de lange termijn van de aanvaller is nog altijd onzeker. Paris Saint-Germain zou geen financiële noodzaak hebben om zijn sterspeler te verkopen, wat een transfer nog onwaarschijnlijker maakt.

Er zou verwacht worden dat Mbappé zich in de zomer van 2024 bij Real Madrid aansluit, daar het geen geheim is dat de Franse aanvaller ervan droomt om ooit voor de Koninklijke uit te komen. Het zou echter niet de enige optie zijn voor Mbappé. Zijn huidige club zou nog altijd zijn contract willen verlengen, ook als dat met één enkel seizoen zou zijn.

Mbappé werd in de zomer tot persona non grata verklaard, nadat hij PSG schriftelijk op de hoogte had gesteld dat hij de clausule om zijn contract met één jaar te verlengen niet zou lichten. Hij is daardoor transfervrij na dit seizoen. De aanvaller moest enkele weken met de 'ongewensten' trainen in Parijs en ontbrak bij de competitiestart, voordat hij plots in genade werd aangenomen.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal of luister de aflevering op Spotify!