Van Bommel woest na dikke nederlaag Antwerp: 'Slechtste duel sinds ik hier ben'

Van Bommel woest na dikke nederlaag Antwerp: 'Slechtste duel sinds ik hier ben'

26-12-2023 17:26
14

Mark van Bommel was woest na afloop van de wedstrijd van Royal Antwerp tegen KRC Genk. De Nederlands getinte Belgen gingen met 3-0 onderuit en daar was de coach alles behalve blij mee. Van Bommel noemde het zelfs de slechtste wedstrijd sinds hij trainer is in Antwerpen.

"De wil om te winnen, elk duel te winnen, die was er absoluut niet bij ons", vertelde Van Bommel na de wedstrijd over de prestaties van Antwerp. "Bij Genk was die wil er absoluut wel. We waren echt verongelijkt, liepen niet achter de bal aan en we wilden ook geen fouten van elkaar rechtzetten." Van Bommel verloor met dikke cijfers in Genk, waardoor de club waar Marc Overmars technisch directeur is, nu zesde staat in België.

Van Bommel was echter nog lang niet klaar met zijn woedende betoog over zijn eigen ploeg. "Er waren ook nog wel heel technische foutjes. Er speelden echt acht of negen jongens onder hun niveau vandaag. Sinds ik hier trainer ben, is dit de allerslechtste wedstrijd. Dat is dus in de laatste anderhalf jaar." Toch geeft Van Bommel ook de welverdiende complimenten aan Genk. “Dit doet niets af aan hun zege, zij waren ook gewoon heel goed."