Chelsea dankt Madueke: 'Ik zei: als je niet zeker bent, geef hem dan aan Noni'

Chelsea dankt Madueke: 'Ik zei: als je niet zeker bent, geef hem dan aan Noni'

28-12-2023 07:35
18

Manager Maurico Pochettino is maar wat blij dat hij Noni Madueke als invaller binnen de lijnen bracht in de wedstrijd tegen Crystal Palace. De manager van Chelsea spreekt lovend over de oud-PSV'er.

Madueke bezorgde Chelsea drie punten door in de slotfase een penalty te benutten. "Eigenlijk moest Conor Gallagher hem nemen, maar ik zei: als je niet zeker genoeg bent, geef hem dan aan Noni", aldus Pochettino. "Ik ben nu heel blij en gelukkig. Hij kwam vanaf de bank en liet zijn gretigheid zien."

"We kregen veel kansen en ik ben blij met de prestatie", vervolgt de oefenmeester van Chelsea, dat door de overwinning stijgt naar de tiende plaats. "De Premier League is heel zwaar en daarom moeten we consistent zijn. De eerste seizoenshelft ging op en neer en was moeilijk, maar we zijn positief en moeten laten zien dat we mee kunnen doen."

Na afloop reageerde Madueke bij Amazon. "Natuurlijk wil je continu spelen. Je wilt impact maken, zoals ik vandaag deed. Het is aan mij om hard te werken. Credits naar Crystal Palace. Zij hebben goed voetbal gespeeld en het ons moeilijk gemaakt, maar wij verdienden het."