The Sun: Barcelona raakt overtuigd van United-banneling en wil doorpakken

The Sun: Barcelona raakt overtuigd van United-banneling en wil doorpakken

29-12-2023 11:41
23

Een opvallend gerucht uit Engeland: FC Barcelona wordt door The Sun gelinkt aan Mason Greenwood. De Catalanen zouden een oogje hebben op de buitenspeler en sturen naar verluidt scouts naar de komende wedstrijden van Getafe.

Manchester United verhuurt Greenwoord dit seizoen aan Getafe, waar hij zijn loopbaan weer op de rit probeert te krijgen. De Engels international werd verdacht van verkrachting en mishandeling, maar werd vrijgesproken. In Manchester wilde men hem echter geen nieuwe kans geven. Nu stelt The Sun dat Barcelona overtuigd is geraakt van Greenwood, na zijn eerste half jaar in Spanje.

Wedden

Meer odds

De Spaanse kampioen zou zelfs vastberaden zijn om de aanvaller binnen te halen. Het blijft echter altijd de vraag hoe serieus berichtgeving van The Sun genomen kan worden. De tabloid citeert een anonieme bron over de Barça-interesse in Greenwood. "Barcelona is enorm geïnteresseerd in Greenwood en is vastbesloten hem binnen te halen", zou de bron gezegd hebben. "Op dit moment leiden zij de race en staan ze vooraan in de rij."

"Scouts hebben Greenwood in de gaten gehouden en hebben de taak gekregen om te beslissen of hij past bij de speelstijl van Barcelona. Het overweldigende beeld is dat hij dat doet en dat hij een sterke toevoeging aan de ploeg zou zijn", besluit de bron. Tot dusver was Greenwood goed voor drie goals en vier assists in La Liga.