'Interesse Barcelona in vermeend PSV-target lijkt bekoeld door vraagprijs'

'Interesse Barcelona in vermeend PSV-target lijkt bekoeld door vraagprijs'

1 januari - 19:54 Laatste update: 2 januari - 09:25
19

De interesse van FC Barcelona in Lucas Bergvall van Djurgården is minder concreet dan werd aangenomen. Weliswaar waren de Catalanen zeer geïnteresseerd, maar het prijskaartje van de Zweden heeft Barcelona van gedachten doen veranderen, zo meldt de Spaanse krant Sport.

De reden zou zijn dat Djurgården volgens de krant minimaal 167 miljoen Zweedse kronen eist, wat neerkomt op bijna vijftien miljoen euro. "Ik heb geen reden om commentaar te geven op bedragen of clubs", zegt Djurgården's sportmanager Bosse Andersson tegen Fotbollskanalen.

Geruchten over interesse van grote Europese clubs voor de zeventienjarige Lucas Bergvall van Djurgården stroomden de afgelopen winter binnen. Barcelona, ​​Inter, Arsenal, Manchester City, Tottenham, Juventus, Dortmund, Manchester United, Atalanta, RB Leipzig en Rennes zijn geïnteresseerd in het contracteren van het talent, en ook PSV werd met hem in verband gebracht.

Andersson heeft eerder aan Fotbollskanalen bevestigd dat ze contact hebben gehad met de Catalaanse club over de speler, maar hij wilde niet van onderhandelingen spreken. Vervolgens heeft Relevo-journalist Matteo Moretto verklaard dat Barcelona een bod heeft gedaan op Bergvall van vier miljoen euro (ongeveer 44 miljoen kronen), plus een percentage in geval van mogelijke doorverkoop.

Bekijk hieronder de nieuwjaarsdagspecial van #DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers!