Huiberts geeft transferupdates: AZ zoekt 'type Reijnders', Pavlidis zeer begeerd

Huiberts geeft transferupdates: AZ zoekt 'type Reijnders', Pavlidis zeer begeerd

9 januari - 20:25
52

AZ wil zich deze winterse transferwindow versterken met een 'dynamische middenvelder', aldus Voetbal International. De speler moet qua profiel gelijkenissen tonen met Tijjani Reijnders, die na een indrukwekkend seizoen afgelopen zomer vertrok uit Alkmaar. 

VI was dinsdag aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie van AZ, waar directeur voetbalzaken Max Huiberts zich uitliet over een aantal transferdossiers. Op de vraag of AZ zich nog gaat roeren op de markt, was Huiberts transparant. "We kijken naar een ervaren middenvelder van het type Fredrik Midtsjø of Tijjani Reijnders. Dat type ontbreekt op dit moment nog in onze selectie", zei hij. 

Midtsjø vertrok in de zomer van 2022 naar Galatasaray. Dit seizoen komt hij uit voor Pendikspor, de huidige nummer negentien van Turkije. Reijnders zette zoals bekend de grote stap naar AC Milan, waar hij vanaf moment één hoge ogen gooit. 

Pavlidis
Huiberts liet zich op de nieuwjaarsreceptie ook uit over de situatie omtrent doelpuntenmachine Vangelis Pavlidis. De Griekse spits heeft over belangstelling niet te klagen. "Er is heel veel interesse voor Vangelis. Hij zit nu op een level dat hij voor alle competities in Europa interessant is. Maar hij snapt zelf heel goed dat als hij op deze manier doorgaat de keuze voor hem in de zomer nog veel ruimer zal zijn", zei de directeur voetbalzaken daarover. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!