'Utrecht meldt zich bij Fortuna voor gewilde vleugelaanvaller, maar vangt bot'

'Utrecht meldt zich bij Fortuna voor gewilde vleugelaanvaller, maar vangt bot'

10 januari - 15:10 Laatste update: 15:12
54

FC Utrecht heeft onlangs een bod uitgebracht op Fortuna Sittard-aanvaller Tijjani Noslin. De Limburgers verwezen de aanbieding, die totaal niet overeenkomt met de transferwaarde die zij de speler toedichten, direct naar de prullenbak. 

Dat nieuws meldt Voetbal International woensdagmiddag. Naast het feit dat er te weinig geboden zou zijn op de 24-jarige Noslin, zou hij zelf ook niet echt staan te springen om de overstap naar Utrecht te maken. De ploeg van trainer Ron Jans staat immers drie plekken lager dan Fortuna op de huidige Eredivisie-ranglijst. 

Wedden

Meer odds

Wellicht heeft Noslin de ambitie om een stap naar het buitenland te maken. VI weet dat de geboren Amsterdammer, die afgelopen zomer al interesse van Championship-club Millwall genoot, 'serieus' in de gaten wordt gehouden door clubs uit grotere competities. Om welke clubs het gaat, is niet duidelijk. 

Milwall bood destijds één miljoen euro voor hem. Maar dat bedrag kon de directie van Fortuna niet bekoren. "Ik wilde de stap eigenlijk zetten, maar in goed overleg met Fortuna heb ik toch besloten te blijven", zei Noslin daar toen over. Voor de Limburgers, die doelman Ivor Pandur waarschijnlijk binnenkort zien verkassen naar Hull City, betekende het langere verblijf van Noslin goed nieuws. Hij is dit seizoen immers erg belangrijk voor Danny Buijs en co. Noslin maakte drie competitiedoelpunten en gaf één assist.