Excelsior verwelkomt oude bekende en huurt middenvelder voor tweede jaar op rij

Excelsior verwelkomt oude bekende en huurt middenvelder voor tweede jaar op rij

11 januari - 14:10
21

Kenzo Goudmijn komt tot de zomer van 2025 uit voor Excelsior. De Rotterdammers huren de middenvelder voor het tweede jaar op rij van AZ. Dit keer loopt het tijdelijke contract dus tot de zomer van 2025.

Goudmijn was vorig seizoen een gewaardeerde kracht in Kralingen. De middenvelder deed in elke wedstrijd mee en was er ook bij toen Excelsior voor het laatst promoveerde naar de Eredivisie. Na een half jaar bij AZ besefte Goudmijn dat een stap naar Rotterdam hem toch weer aan speelminuten kon helpen en ook Excelsior stond hier weer voor open. De huurdeal was dan ook snel beklonken.

De middenvelder is zelf ook erg blij dat hij weer in het shirt van Excelsior mag uitkomen. "Excelsior heeft voor mij altijd goed gevoeld, dus ik ben blij dat ik terug ben. Ik wilde graag weer lekker voetballen en daarom heb ik deze keuze gemaakt. Ondanks dat ik bij AZ niet het aandeel heb gehad dat ik graag wilde, heb ik daar wel laten zien dat ik in het afgelopen seizoen bij Excelsior ben gegroeid. omdat ik wil laten zien wat ik kan, heb ik met de mensen om mij heen de keuze gemaakt om nu terug te keren bij Excelsior om hier aan de bak te gaan."