De Boer reageert op mogelijke terugkeer naar Ajax: Ik heb het ook gehoord

De Boer reageert op mogelijke terugkeer naar Ajax: "Ik heb het ook gehoord"

16 januari - 11:45
87

Frank de Boer kan weinig met de geluiden over een mogelijke terugkeer naar Ajax. Valentijn Driessen van De Telegraaf tipte hem als potentiële opvolger van John van 't Schip, maar volgens de clubloze trainer is daar op dit moment geen sprake van.

"Ik heb het ook gehoord", reageert De Boer bij Renze op de suggestie van Driessen in de voetbalpodcast van De Telegraaf. De 112-voudig international werd op de hoogte gesteld in de familie-app. "Maar nee, er is nog helemaal nergens sprake van. Er is geen interesse getoond."

De deur voor Ajax staat open, benadrukt De Boer. "Ik zal altijd luisteren, want Ajax is mijn club. Dat zal altijd zo blijven. De vraag mag ook altijd gesteld worden."

Bijna een jaar geleden, na het ontslag van Alfred Schreuder, bedankte De Boer voor een terugkeer in de Johan Cruijff ArenA. Sindsdien ging het alleen maar bergafwaarts met Ajax. "Met Ajax kan het wel beter", zegt hij met gevoel voor understatement. "Dit mag niet gebeuren. Er zijn altijd dipjes, maar dit is wel een hele grote. Dat doet echt pijn."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!