Slot baart opzien met uitspraken over Gimenez: 'Hij doet of alles oké is'

Slot baart opzien met uitspraken over Gimenez: 'Hij doet of alles oké is'

30 januari - 08:27
78

Kenneth Perez heeft zich verbaasd over het interview van Feyenoord-trainer Arne Slot na afloop van het doelpuntloze gelijkspel tegen FC Twente. De analist vindt het opvallend dat de oefenmeester Santiago Gimenez uitsluitend verdedigt.

Gimenez miste tegen Twente een penalty en een aantal goede mogelijkheden. "Hij is nog steeds het eindpunt van onze aanvallen en hij komt nog steeds vaak genoeg in scoringspositie, zoals ook in de eerste seizoenshelft", zei Slot, die zich naar eigen zeggen 'geen zorgen maakt' over Gimenez, tegen ESPN. "In dat interview vond ik het wel verrassend dat hij zó niet-kritisch was op zijn spits", stelt Perez bij Voetbalpraat op ESPN.

"Hij deed of alles oké was. Ze bedrijven topsport, hè", vervolgt Perez. "Het bestaat eigenlijk niet dat trainers of spelers zeggen: We vergeven je, geeft niets. Dat verbaast me wel, dat een trainer zo nadrukkelijk meegaat met het sentiment van het publiek rondom Gimenez." Tafelgasten Sjoerd Mossou en Martijn Krabbendam zijn het niet met Perez eens en stellen dat Slot de Mexicaan in bescherming wil nemen. "Meestal zegt Slot wel wat hij vindt, dus dat verbaast me wel", countert de Deen.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!