'Excelsior vraagt hoofdprijs aan PSV voor Driouech, onderhandelingen muurvast'

'Excelsior vraagt hoofdprijs aan PSV voor Driouech, onderhandelingen muurvast'

30 januari - 13:46 Laatste update: 13:51
210

Excelsior wil profiteren van de lastige situatie waarin PSV momenteel verkeert, en wil Couhaib Driouech om die reden alleen voor een absolute hoofdprijs van de hand doen. De Rotterdammers verlangen volgens De Telegraaf meer dan 5 miljoen euro voor de vleugelaanvaller, die in Eindhoven wordt gezien als oplossing voor de blessure van Noa Lang en de mogelijke transfer van Yorbe Vertessen. 

Excelsior verkocht Thijs Dallinga in de zomer van 2022 aan Toulouse, dat destijds 2,75 miljoen euro voor de spits betaalde. Dat bedrag geldt bij de Kralingers nog altijd als de duurste uitgaande transfer ooit. Voor Driouech wil Excelsior meer dan het dubbele verdienen. Ofwel: meer dan 5 miljoen euro. 

Met die vraagprijs heeft Excelsior 'verbazing gewekt' bij PSV en de entourage van de speler, zo is te lezen. De huidige nummer elf van de Eredivisie wil tevens een 'fors'  doorverkooppercentage bedingen. De onderhandelingen zitten om die reden op dit moment 'muurvast'. Ook het Eindhovens Dagblad maakt hier melding van, en weet dat beide clubs nog ver uit elkaar liggen. 

Zodoende zijn het voor PSV drukke tijden. Lang is geblesseerd uitgevallen en Vertessen zit al in Berlijn. De Belg heeft volgens de laatste berichtgeving zelfs al presentatiefilmpjes opgenomen met zijn 'nieuwe club', maar de deal is nog niet beklonken.