AD ziet 'serieus probleem': 'Feyenoord voert race tegen de klok voor Rodriguez'

AD ziet 'serieus probleem': 'Feyenoord voert race tegen de klok voor Rodriguez'

30 januari - 21:38
36

Voor Feyenoord wordt het een race tegen de klok om de transfer van Luciano Rodriguez voor de deadline af te ronden. Hoewel de Rotterdammers zo goed als rond zijn met de twintigjarige Uruguayaan, zijn er nog enkele stevige obstakels te overwinnen. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Vanuit Zuid-Amerika sijpelden eerder op de avond nog berichten door dat Feyenoord akkoord is met Liverpool Montevideo. De Eredivisie-kampioen zou tien miljoen euro betalen voor de rechtsbuiten, die ook in de punt van de aanval uit de voeten kan. Het AD loopt echter minder hard van stapel en stelt dat niet alles in kannen en kruiken is.

Rodriguez is momenteel op pad met de olympische ploeg van Uruguay, dat in Venezuela actief is op een toernooi. Het wordt voor Feyenoord daarom een serieus probleem om op tijd een medische keuring te laten plaatsvinden. 

Volgens de krant zijn er daarnaast nog meer 'kleine plooien die binnen twee dagen moeten worden gladgetrokken'. 'In Rotterdam klinkt het bij ingewijden dat een transfer nabij is maar er is gereed twijfel of alles inderdaad op tijd kan worden afgerond', klinkt het.

Rodriguez moet Feyenoord en trainer Arne Slot meer opties geven op de vleugels, al zal hij vermoedelijk een aanpassingsperiode nodig hebben.