RTV Rijnmond: géén Driouech-deal met PSV, Feyenoord nog in de race

RTV Rijnmond: géén Driouech-deal met PSV, Feyenoord nog in de race

1 februari - 13:25 Laatste update: 13:40
247

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is er nog geen akkoord tussen PSV en Excelsior over een transfer van Couhaib Driouech. Feyenoord mag nog altijd hopen op de handtekening van de 21-jarige aanvaller, meldt RTV Rijnmond.

Eerder op Deadline Day werd er gesproken van een naderende deal tussen PSV en Excelsior. Het Eindhovens Dagblad nuanceerde de berichtgeving al door te schrijven dat Excelsior zich niet kan herkennen in die berichten. Rijnmond bevestigt dat en schrijft dat twee clubs hopen Driouech aan te trekken: PSV en Feyenoord.

Het is voor Excelsior van belang dat er eerst een vervanger voor Driouech wordt aangetrokken. Dat kan Lance Duijvestijn, die over moet komen van Almere City, worden. Feyenoord heeft een belangrijke troef in handen en wil Leo Sauer betrekken in een deal om Excelsior te overtuigen Driouech te verkopen. PSV zou zo'n vier miljoen euro moeten betalen voor de buitenspeler. Het is onduidelijk wat Feyenoord moet overmaken, als Sauer gestald kan worden in Rotterdam-Kralingen.

Voor PSV breken spannende uren aan. De Eindhovenaren zetten de laatste benodigde krabbel om Yorbe Vertessen vrij te geven aan Union Berlin. In het doemscenario weet PSV geen nieuwe aanvaller meer aan te trekken. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!