Excelsior shopt bij Almere City, deal mogelijk doorbraak in Driouech-soap

Excelsior shopt bij Almere City, deal mogelijk doorbraak in Driouech-soap

1 februari - 16:22
13

Lance Duijvestijn verruilt Almere City voor Excelsior. De 25-jarige middenvelder tekent in Rotterdam-Kralingen een contract tot de zomer van 2026.

Duijvestijn speelde sinds 2021 bij Almere en had een groot aandeel in de promotie naar de Eredivisie. Dit seizoen was hij geen vaste waarde meer in de ploeg van trainer Alex Pastoor. "We zijn blij dat we Lance kunnen toevoegen aan onze selectie, want hij past perfect in onze speelwijze. Met zijn komst voegen wij een speler toe aan onze groep met rendement vanuit het middenveld", reageert Niels van Duinen, technisch manager van Excelsior, op de clubsite.

"Ik maak deze omdat ik een warm gevoel krijg bij Excelsior", stelt de aanvallend ingestelde middenvelder. "De visie van de club en de speelwijze van Excelsior spreken mij enorm aan. Bovendien heb ik echt het idee dat ik deze club en deze stap nodig heb om mezelf door te kunnen ontwikkelen en mezelf te laten zien in de Eredivisie. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat de mensen hier in mij hebben."

De komst van Duijvestijn kan van invloed zijn op het mogelijke vertrek van Couhaib Driouech. Excelsior wilde koste wat kost een vervanger voor de 21-jarige aanvaller, die naar PSV en Feyenoord kan. Met het aantrekken van Duijvestijn, die ook als linksbuiten uit de voeten kan, is die vacature ingevuld.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!