Transfersoap Driouech: 'PSV tast in het duister, Feyenoord kan transfer kapen'

Transfersoap Driouech: 'PSV tast in het duister, Feyenoord kan transfer kapen'

1 februari - 19:04
66

PSV en Feyenoord weten nog niet welke keuze Couhaib Driouech gaat maken. Met die update komt het Eindhovens Dagblad. De 21-jarige vleugelaanvaller kan kiezen tussen de Eindhovense en Rotterdamse club, terwijl zelfs een langer verblijf bij Excelsior niet is uitgesloten.

PSV leek donderdagochtend de buit binnen te hebben: aan de vraagprijs van Excelsior, zo'n vier miljoen euro, was voldaan, terwijl Driouech graag zijn handtekening wilde zetten onder een contract tot medio 2028. Door tussenkomst van Feyenoord mondt de strijd om Driouech nu uit in een onvervalste transfersoap.

Excelsior staat erop dat er - naast de van Almere City FC overgekomen Lance Duijvestijn - nog een vervanger voor Driouech naar Kralingen komt. Die heeft Feyenoord te bieden in de persoon van Leo Sauer. 'De Rotterdammers lijken nu de situatie over te kunnen nemen', schrijft het Eindhovens Dagblad.

Feyenoord heeft de vier miljoen van PSV gematcht, meldde 1908 erder op de dag. Waar de voorkeur van Driouech ligt, is op dit moment giswerk. PSV wil het bod niet meer verhogen, maar is er veel aan gelegen om de vleugelaanvaller binnen te halen. De Eindhovense club heeft geen alternatief voor Driouech achter de hand.