PSV trommelt mediateam op: 'transfer Driouech dan toch aanstaande'

PSV trommelt mediateam op: 'transfer Driouech dan toch aanstaande'

1 februari - 20:52
101

PSV lijkt er dan toch in te slagen om Chouaib Driouech los te weken bij Excelsior. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de 21-jarige aanvaller van Excelsior op weg is naar Eindhoven. De Eredivisie-koploper heeft ook zijn mediateam al opgetrommeld.

Clubwatcher Rik Elfrink geeft nog een kleine 'winstwaarschuwing' af: de clubs zijn nog bezig om de laatste hobbels te nemen. Desondanks lijkt PSV in zijn missie te slagen. Dat het mediateam zich donderdagavond op de club meldde, is een duidelijk signaal.

PSV was eerder op de dag nog in een transferstrijd met Feyenoord verwikkeld, maar de Rotterdammers trokken de stekker uit de onderhandelingen met de stadgenoot vanwege de vraagprijs. Naar verluidt moet Driouech 4,2 miljoen euro opleveren. Dat is een clubrecord voor de Kralingers.

Een transfer had nog de nodige voeten in de aarde, omdat Excelsior eerst een vervanger wilde aantrekken. Of er - naast Lance Duijvestijn - daadwerkelijk aanvallende versterking op komst is voor de ploeg van Marinus Dijkhuizen, is nog niet duidelijk.

Bij PSV moet Driouech de absentie van Noa Lang opvangen. De koploper hield daarom lang een vertrek van Yorbe Vertessen tegen, maar eerder op de dag tekende de Belg alsnog bij Union Berlin.