'Oud-Feyenoord-target Meunier vertrekt mogelijk alsnog bij PSV-opponent Dortmund'

'Oud-Feyenoord-target Meunier vertrekt mogelijk alsnog bij PSV-opponent Dortmund'

5 februari - 15:30
14

Thomas Meunier gaat zijn loopbaan mogelijk vervolgen in Turkije. Trabzonspor wil de Belgische vleugelverdediger, die begin deze maand nog even in verband werd gebracht met een overstap naar Feyenoord, graag aantrekken. Dat meldt Het Nieuwsblad maandag. 

Meunier werd begin januari plotseling aan Feyenoord gelinkt. De Rotterdammers zouden in de 62-voudig international van België een directe versterking zien voor de verdediging. Dat gerucht werd echter snel de kop in gedrukt door Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka. Feyenoord zou hem zowel te oud als te duur hebben gevonden.

De 32-jarige Meunier bleef in januari bij Dortmund, maar vertrekt nu mogelijk alsnog uit Duitsland. Trabzonspor, de huidige nummer vier uit de Süper Lig, heeft naar hem geïnformeerd. In Turkije is de transfermarkt nog open tot en met vrijdag. 

Mocht Meunier vertrekken bij Dortmund, dan mist hij het tweeluik met PSV. De eerste Champions League-ontmoeting tussen de twee clubs vindt plaats op 20 februari. De return, in Duitsland, wordt afgewerkt op 13 maart.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!