Slot ziet 'dreigende en gevaarlijke' Feyenoorder: 'Steeds fitter, goed gedaan'

Slot ziet 'dreigende en gevaarlijke' Feyenoorder: 'Steeds fitter, goed gedaan'

18 februari - 20:35
61

Arne Slot is positief over het optreden van Luka Ivanusec in de gewonnen thuiswedstrijd van Feyenoord tegen RKC Waalwijk (1-0). Of het genoeg is voor een vaste basisplaats, wil en kan de trainer nog niet zeggen.

Slot verraste zondagmiddag met een basisplaats voor Ivanusec, die de laatste weken weinig aan bod kwam. "Ik zie dat hij fitter wordt en in een wedstrijd als vandaag op de juiste manier met het tempo mee kan, ook zonder bal", verklaart de trainer voor de camera van ESPN.

"Daarnaast is hij een aantal keer dreigend en gevaarlijk geweest", gaat Slot verder. "Nu is het zaak voor hem om dat ook in wedstrijden te doen waar het tempo nog hoger ligt. Hij heeft een heel goed gevoel voor de combinatie en de vrije man vinden. Hij heeft het vandaag goed gedaan."

Of Ivanusec donderdag ook gaat starten in de Conference League-return tegen AS Roma, kan en wil Slot nog niet zeggen. Afgaande op zijn eerdere woorden, lijkt die kans niet heel groot. "Ik vond Igor Paixão vrij aardig ", wijst hij naar de doelpuntenmaker van afgelopen donderdag.