Grote Malen-meevaller voor Dortmund in Eindhoven: 'We zijn erg optimistisch'

Grote Malen-meevaller voor Dortmund in Eindhoven: 'We zijn erg optimistisch'

19 februari - 17:41 Laatste update: 17:45
18

Borussia Dortmund-trainer Edin Terzić heeft goede hoop dat hij een beroep kan doen op Donyell Malen tegen PSV. De aanvaller kampte met knieklachten, maar voelt zich inmiddels weer beter.

Malen bleef afgelopen weekend negentig minuten op de bank, tegen VfL Wolfsburg. In Duitsland werd al gemeld dat de Oranje-international waarschijnlijk fit genoeg zou zijn om wel te spelen in het Philips Stadion. Terzić bevestigt op de persconferentie dat het er goed uit ziet. "Donny voelde zich vanochtend (maandagochtend, red.) en ook gisteren veel beter."

"We zien hem dadelijk meteen op het veld en hopen dat hij verder geen problemen meer ervaart", vervolgt Terzić, die met Dortmund nog een afsluitende training af gaat werken in het Philips Stadion. "We zijn op dit moment erg optimistisch."

Bij Dortmund verkeert Malen in de afgelopen weken in goede vorm. In zijn eerste vijf Bundesliga-duels van 2024 was de Nederlander goed voor vier goals en één assist. Het Champions League-duel tussen PSV en Borussia Dortmund gaat dinsdag om 21.00 uur van start.