'Gewilde Schuurs wisselt van zaakwaarnemer, diverse clubs tonen interesse'

'Gewilde Schuurs wisselt van zaakwaarnemer, diverse clubs tonen interesse'

28 februari - 19:06
17

Perr Schuurs is gewisseld van agentschap. De Nederlander maakte voor zijn blessure veel indruk bij Torino en stond in de belangstelling van veel Europese grootmachten. De geruchten beginnen door deze wisseling weer op te komen.

Schuurs ging 21 oktober geblesseerd naar de kant tijdens het duel met Internazionale (0-3). Het aantal duels voor Schuurs dit seizoen bleef daarom steken op negen. Daarin maakte hij één doelpunt.

De goede prestaties van de Nederlander bleven niet onopgemerkt. Schuurs stond in zijn tijd bij Ajax al op de lijstjes van verschillende Europese topclubs. Dat zou sinds hij uitgroeide tot belangrijke kracht van Torino onveranderd zijn gebleven. Nu de Limburgse verdediger getekend heeft bij Muy Manero, zal de geruchtenmolen weer op stoom komen.

Fabrizio Romano meldt, naast de wisseling van agentschap, nog meer nieuws over Schuurs. Zo zou de Nederlander deze zomer terugkeren van zijn hamstringblessure en zijn verschillende clubs er nog altijd op gebrand om hem over te nemen van Torino. De waarde van Schuurs wordt door Transfermarkt geschat op 25 miljoen euro. Zijn contract in Italië loopt nog tot medio 2026, met de optie voor nog een extra jaar.