Gimenez reageert dankbaar: 'Hij pusht mij altijd om mij beter te maken'

Gimenez reageert dankbaar: 'Hij pusht mij altijd om mij beter te maken'

3 maart - 19:49 Laatste update: 19:52
20

Santiago Gimenez is erg opgelucht dat hij eindelijk weer een competitie doelpunt heeft gemaakt. Na een moeizame periode wist de Feyenoord-spits eindelijk weer het net te vinden tijdens de wedstrijd tegen PSV.

"Het was een moeilijke periode", vertelt Gimenez tegen over de NOS. "Maar als groep hebben we het goed gedaan en veel gevochten. Alleen ik was mezelf niet. Ik hoop dat deze goal mij zelfverzekerder maakt voor de komende wedstrijden."

Gimenez geeft toe dat hij misschien te veel begon na te denken over zijn prestaties. "Ik ben ook maar een mens. Wel ben ik hard naar mezelf. De één-op-één schoot ik goed in, maar Benitez pakte deze erg goed."

De Mexicaan bedankt ook trainer Arne Slot voor zijn steun. "Arne pusht mij altijd om mij beter te maken. Hij is niet alleen maar met het team bezig, maar focust ook op persoonlijke aspecten bij spelers. Daar ben ik erg dankbaar voor."

Over de tegenstander PSV zei Gimenez: "PSV zet een geweldige reeks neer en speelt elke wedstrijd op een heel hoog niveau. Wij hebben te makkelijk punten verspeeld."