'Feyenoord moet verschillende clubs aftroeven in strijd om gewilde FC Twente-back'

'Feyenoord moet verschillende clubs aftroeven in strijd om gewilde FC Twente-back'

8 maart - 10:33
41

Feyenoord is niet de enige gegadigde voor de handtekening van FC Twente-back Gijs Smal, zo weet 1908. De verdediger loopt na dit seizoen uit zijn contract in Enschede en zodoende mag hij onderhandelen met nieuwe clubs.

Smal hoeft volgens het medium niet te klagen over de belangstelling. In de winter kwam al naar buiten dat Rangers lonkte naar de diensten van de vleugelverdediger, maar de Schotten hadden met Borna Barišić en Ridvan Yilmaz reeds twee backs onder contract staan. Ook hebben Celtic en KAA Gent belangstelling getoond in Smal en de clubs hebben al aangegeven wat ze kunnen bieden aan de verdediger.

Dit zijn nog niet alle clubs die Smal graag in willen lijven. Ook FC Kopenhagen en RC Lens behoren tot de clubs die een lijntje hebben uitgegooid bij de FC Twente-back. Volgens 1908 heeft Feyenoord zich pas later gemeld dan deze clubs.

Het medium weet verder te melden dat het voor nu afwachten is waar de toekomst van Smal zal liggen. Feyenoord heeft de nodige voorstellen gedaan aan de verdediger en er is dus sprake van concrete interesse, maar ook andere clubs hebben al hun plannen voorgelegd. Wel zou Feyenoord een van de beste aanbiedingen op tafel hebben gelegd.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met Ali Boussaboun!