Sneijder verwacht verrassing in EK-middenveld Oranje: 'Samen met Frenkie de Jong'

Sneijder verwacht verrassing in EK-middenveld Oranje: 'Samen met Frenkie de Jong'

11 maart - 22:53
58

Wesley Sneijder vindt dat Quinten Timber in de basis van Oranje moet op het EK. De recordinternational van het Nederlands elftal vindt dat de Feyenoorder samen met Frenkie de Jong het middenveld moet vormen in Duitsland. Opvallend, want Timber heeft nog geen minuut in Oranje gespeeld.

"Ik denk wat we een verrassing gaan krijgen op het middenveld op het EK", vertelt Sneijder over de Feyenoorder bij Veronica Offside. "Ik denk Timber, die gaat het sowieso samen doen met De Jong." De middenvelder van Feyenoord zit voor de aankomende interlandperiode voor het eerst in de voorselectie van het Nederlands elftal. Het is dus nog maar de vraag of Timber ook de definitieve selectie haalt.

Sneijder noemt ook nog een derde optie voor het middenveld. "En dan Tijjani Reijnders erachter misschien." Wim Kieft is het niet helemaal met zijn tafelgenoot Sneijder eens. Hij zou ook een andere Feyenoorder in de basis van Oranje zetten. "Ik zou Mats Wieffer wel opstellen, ja. Maar je hebt er een nodig die dynamisch is. Dan heb je Timber en Wieffer, en Frenkie de Jong voor het voetbal."