'Beste kopper van Europa' De Jong moet toeslaan op bezoek bij Dortmund

'Beste kopper van Europa' De Jong moet toeslaan op bezoek bij Dortmund

13 maart - 12:00

ADVERTORIAL - PSV staat woensdagavond in het kolkende Signal Iduna Park voor de Champions League-kraker tegen Borussia Dortmund. De Eindhovenaren zijn nog volop in de race en zullen meer dan ooit op aanvoerder Luuk de Jong rekenen. TOTO stelt de Lekker Man Special beschikbaar voor De Jong: een verhoogde quotering voor een kopbal op doel van de spits! 

Statistieken aan de kant van De Jong

Het geweldige seizoen van De Jong duurt maar voort: 22 goals en elf assists in 25 wedstrijden zegt alles wat je moet weten. Ook in de Champions League is De Jong on fire met drie doelpunten in zes wedstrijden. De spits maakt dit seizoen op veel verschillende manieren doelpunten, maar zijn grootste wapen blijft het hoofd. Dit seizoen wist De Jong al twintig keer een kopbal op doel te geven in de Eredivisie en daar kwamen maar liefst acht doelpunten uit voort.

Bovendien moet Dortmund de nodige veranderingen toepassen in de verdediging. Niet alleen is Nico Schlotterback geschorst, maar ook Julian Ryerson lijkt niet op tijd voor de kraker. Mats Hummels lijkt er wel bij te zijn, maar de routinier kreeg in de heenwedstrijd al een makkelijke strafschop tegen en zal moeten oppassen. 

De Lekker Man Special

Deze keer draait de Lekker Man Special van TOTO om De Jong. Weet de spits een kopbal op doel te registreren? Dan pak je een verhoogde quotering van 2.75! Normaliter ligt deze quotering rond de 2.00. De Lekker Man Special is beschikbaar voor alle spelers en kent een maximale inleg van €20! PSV kan zich woensdag bij een geweldige rij clubs scharen door zich te plaatsen voor het miljardenbal. Een kopbal van De Jong zou niet op een beter moment kunnen komen! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.