Postecoglou neemt zorgen over Van de Ven grotendeels weg: 'Blessure niet ernstig'

Postecoglou neemt zorgen over Van de Ven grotendeels weg: 'Blessure niet ernstig'

13 maart - 15:55
5

Ange Postecoglou verwacht niet dat hij Micky van de Ven lang moet missen. De verdediger van Tottenham Hotspur raakte afgelopen weekend geblesseerd, maar zijn trainer hoopt hem sowieso na de komende interlandperiode weer te kunnen verwelkomen op het veld. 

Van de Ven was net terug van langdurig blessureleed, toen Postecoglou hem afgelopen zondag opstelde tegen Aston Villa. In de 49 minuten die hij speelde, maakte de Nederlander een uitstekende indruk. Daarna ging het opnieuw mis, en liep hij een hamstringblessure op. 

Wedden

Meer odds

Even werd er gevreesd voor een nieuwe periode van langdurige absentie, maar daar is geen sprake van, meldt Postecoglou voor de camera van Sky Sports. "We zijn nog steeds bezig het verzamelen van alle informatie. Zijn meespelen dit weekend is onwaarschijnlijk, maar we denken niet dat het iets ernstigs is", aldus de oefenmeester

"We zullen aan het einde van deze week nog wel een update krijgen", vervolgt Postecoglou. "Hij is er waarschijnlijk niet bij tegen Fulham, maar hopelijk mist hij niet te veel na de interlandbreak." Oranje, waarvoor Van de Ven tot dusver één interland speelt, neemt het op vrijdag 22 maart op tegen Schotland. Op 26 maart is Duitsland de tegenstander.