'Griezmann biedt excuses aan na scheldpartij richting Inter-aanvaller'

'Griezmann biedt excuses aan na scheldpartij richting Inter-aanvaller'

14 maart - 15:29 Laatste update: 16:19
7

Antoine Griezmann heeft zijn excuses aangeboden aan Alexis Sánchez na een scheldpartij tijdens de strafschoppenserie tussen Atlético Madrid en Internazionale, weet MARCA. De Fransman maakte de aanvaller uit voor 'schijtbak', nadat de Chileen miste in de penaltyserie.

Sánchez miste de tweede strafschop namens Internazionale in de strafschoppenreeks. Zijn penalty werd gestopt door Atético-doelman Jan Oblak. Griezmann, die inmiddels langs de zijlijn stond na zijn wissel, liet zijn emoties de vrije loop. Dit was al snel te zien op beelden die verspreid werden op sociale media. 

Wedden

Meer odds

Tijdens het fragment is duidelijk te zien dat er door Griezmann richting zijn Argentijnse ploeggenoot Rodrigo de Paul wordt geroepen: "Hij is een schijtbak. Die Chileen is een schijtbak." Over het algemeen is het bekend dat de Fransman een voorliefde heeft voor Argentinië, de rivaal van Chili. De Fransman heeft een speciaal plekje in zijn hart voor de Argentijnse competitie en Boca Juniors in het bijzonder.

Volgens MARCA besloot Griezmann contact te zoeken met Sánchez, nadat de emoties waren weggezakt. De Fransman wilde zijn excuses aanbieden aan de aanvaller. Hij zou gezegd hebben dat zijn manier van juichen bedoeld was om zijn doelman Oblak aan te moedigen, al was de penalty al genomen. Sánchez heeft de excuses van Griezmann aanvaard, meldt het Spaanse medium.