Tottenham Hotspur-manager Postecoglou verklaart Oranje-abenstie Van de Ven

Tottenham Hotspur-manager Postecoglou verklaart Oranje-abenstie Van de Ven

15 maart - 18:46
4

Micky van de Ven kampt met een lichte hamstringblessure. De 22-jarige verdediger van Tottenham Hotspur zit niet in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. Manager Ange Postecoglou geeft tekst en uitleg.

Van de Ven viel afgelopen weekend in het gewonnen uitduel met Aston Villa (0-4) geblesseerd uit. Aanvankelijk leek het geen serieus kwetsuur, maar onderzoek wijst uit dat de interlands te vroeg komen voor de linkspoot. "Maar het is geen ernstige hamstringblessure", zegt Postecoglou op het persmoment in aanloop naar de competitiewedstrijd tegen Fulham.

Wedden

Meer odds

"Hij mist het duel met Fulham en de wedstrijden van zijn nationale ploeg. Maar als het goed gaat, dan sluit hij daarna weer aan", verwacht Postecoglou. Het Nederlands elftal speelt in maart tegen Schotland (thuis) en Duitsland (uit). Komende maandag komt de 26-koppige selectie van Oranje bijeen. Volgende week vrijdag wacht een oefeninterland tegen de Schotten, de interlandbreak wordt dinsdag 26 maart in Frankfurt afgesloten.

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!