Kraay enorm enthousiast van verhuurd Feyenoord-talent: 'Onthoud die naam'

Kraay enorm enthousiast van verhuurd Feyenoord-talent: 'Onthoud die naam'

17 maart - 12:20 Laatste update: 14:43
20

Hans Kraay junior denkt dat Feyenoord met Ilias Sebaoui goud in handen heeft. De middenvelder annex aanvaller, die volgens de ESPN-analist gelijkenissen toont met Luka Ivanusec, wordt dit seizoen door de Rotterdammers gestald bij samenwerkingsclub FC Dordrecht

"Ik dacht eerst dat het zo'n flutsamenwerking zou worden tussen Feyenoord en Dordrecht, maar Feyenoord heeft daar een paar hele goede spelers neergezet en Dordrecht doet het fantastisch dit seizoen", begint Kraay junior zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie

"Ilias Sebaoui, onthoud die naam", vervolgt een lyrische Kraay junior. "Hij lijkt een beetje op Ivanusec. Allebei rechtsbenig en hangend vanaf links. Hij gaat volgend jaar echt veel minuten maken." Volgens de oud-verdediger zijn er nog twee spelers die de potentie hebben om het tot De Kuip te halen: Antef Tsoungui en Shiloh Zand. "Feyenoord heeft het weer heel goed gedaan. Ik denk dat Dennis te Kloese zo'n verschrikkelijk slimme man is."

Ook Marino Pusic zit aan tafel bij het praatprogramma van ESPN. De trainer van inmiddels Shakhtar Donetsk werkte in aanloop naar dit seizoen nog samen met eerder genoemde talenten. "Dit zijn zeer getalenteerde jongens die heel veel potentie hebben. Maar ze hebben wel een podium nodig om zich te ontwikkelen. Dat podium is ze nu gegeven", stelt de oud-assistent van trainer Arne Slot. 

Check hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over de uitschakeling van PSV & Ajax en de eerste dag van Alex Kroes!!