Bosz wordt niet warm van FC Twente-verrassing: 'Het interesseert me niet'

Bosz wordt niet warm van FC Twente-verrassing: 'Het interesseert me niet'

17 maart - 20:15
20

Peter Bosz ziet dat Johan Bakayoko weer in vorm raakt bij PSV. De Belgische aanvaller heeft het de afgelopen periode lastig gehad. Ook maakt Bosz zich niet druk om het feit dat Ricky van Wolfswinkel en Myron Boadu samen in de basis starten bij tegenstander FC Twente.

In gesprek met ESPN wordt Bosz voorafgaand aan de wedstrijd tegen Twente gevraagd naar Bakayoko. De aanvaller kan in 2024 lang niet altijd zijn niveau van de eerste seizoenshelft aantikken. Bosz ziet echter dat het de goede kant op gaat met Bakayoko. "Ik vind dat hij het goed doet en ik zie gewoon dat zijn vorm terug begint te komen. Na de winterstop had hij een aantal weken waarin hij het heel moeilijk had. Ik zie het op de training: hij zoekt daar weer mensen op snelheid op en gaat er binnendoor en buitenom langs."

De trainer van PSV wordt ook gevraagd naar de opstelling van Twente, waar Boadu en Van Wolfswinkel allebei mogen starten. "Wat me dat zegt? Dat ze misschien toch weer iets anders doen. Ik vind dat Twente dit jaar een hele stabiele indruk maakt. Volgens mij is dit de eerste keer dat ze met Boadu en Van Wolfswinkel spelen. Ik weet niet waarom. Dat kan zijn omdat ze van eigen kracht uitgaan, maar ook doordat ze tegen PSV moeten. Het interesseert me ook niet, ze staan er. Voor ons betekent het niks dat ze er samen in staan. Wij gaan niet iets anders doen. We zullen ermee om moeten gaan", besluit Bosz.